Ajankohtaista

Soolon toiminta vallitsevassa poikkeustilassa

Meillä Soololla suosimme nyt etätyöskentelyä, emmekä tule toimistolle tai esittelyihin sairaina. Palvelemme edelleen asiakkaitamme, ja olemme tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse – ota rohkeasti yhteyttä!

Suojellaksemme asiakkaitamme, läheisiämme ja itseämme, olemme toistaiseksi luopuneet yleisesittelyistä. Yksityisesittelyistä sovimme erikseen sekä myyjän että ostajan kanssa. Yksityisesittelyynkään ei saa tulla sairaana. Esittelyissä käsihygienia on tehostettua ja desinfioimme pintoja mahdollisuuksien mukaan – pyydämme kuitenkin välttämään pintojen koskettelua.

Kohteisiimme voit tutustua kotisivuillamme, ja meiltä saat lisätietoja puhelimitse ja sähköpostitse.

Kiitämme yhteistyöstä!

["error","The access token could not be decrypted"]
1 year ago

Viikonlopun asuntoliitteessä on taas monta hyvää esiteltävää kohdetta. Uusimme ilmoituksen ilmettä keveämpään suuntaan.
Mitä olet mieltä?

1 year ago

Vielä porukalla valokaapelit ojennukseen ja sitten joulun viettoon.
Kiitokset kuluneesta vuodesta ja oikein rauhallista joulua!
🎁Laura🎄Sini🎄Eeva-Riitta🎄Maija🎁

1 year ago
Kuvat henkilön Kiinteistövälitys Soolo Oy LKV julkaisusta

Tässä muuttovalmis koti Ankkurissa Vesijärvinäkymin.

Käy kurkkaamassa asunnon kuvat ja tiedot alla olevasta linkistä. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä Maijaan. 040 300 2335 tai ... See more

1 year ago

Viimeiset sopimukset hoidettu. Yhteensä 22 vuotta välittäjänä, satoja hoidettuja kauppoja ja mukana tuhansien ihmisten tärkeissä elämänkäänteissä. Kiitos Eppa, että me Soolossa olemme ... See more

1 year ago

Tänään aloitimme päivän Oma Säästöpankin tarjoamalla aamupalalla ja tietoiskulla. Mukana oli myös Maanmittauslaitoksen edustaja, joka kertoi mm. sähköisen huoneistotietojärjestelmän ... See more

1 year ago
UNIQUEkoti

Nämä uudiskohteet tulevat Soolon sivuille marraskuun aikana. Jos haluat ennakkotietoja jo nyt, soita Leena-Riitalle 0400 602 876.

Keväällä 2020 aloitamme Renkomäen Näkkimistöön uusien omakotitalojen rakentamisen. Alueen talot tulevat piakkoin ennakkomyyntiin Kiinteistövälitys Soolon kautta.

Unique-kortteliin ... See more

1 year ago

Tämän talon retrokuoren alta löytyy upea, moderni koti isollekin perheelle. Täällä on tilaa elää yhdessä ja omassa rauhassa!
http://soolo.fi/kohde/?kid=228595&osoite=Penninkatu%2010
Laura ... See more

1 year ago
OKT 5h 156.00m²,
Villähteentie 452, Lahti

Voisiko tämä olla sinun kotiovesi?
Kutakuinkin 140-vuotias, hyväkuntoinen talo Erstan kartanon idyllisessä pihapiirissä etsii uusia asukkaita jakamaan ja jatkamaan tarinaansa.

1 year ago

Keskikesän kukkaniityt kutsuvat juhannustaikojen tekoon. Mikä mahtaa olla sinun suosikkitaikasi?
Hauskaa juhannusta! 🔥🇫🇮

1 year ago

Asu, edusta, työskentele! Ainutlaatuinen ja hyväkuntoinen 139 -vuotias kartanomainen kiinteistö ISOLLA tontilla Lahden keskustan tuntumassa. Katso lisää ja sovi esittely!

LAHTI, ... See more

« 2 of 4 »