Palvelumme

Posted on

Oman kodin myyntiin ja ostamiseen suhtaudutaan usein syystäkin tunteella, ja siksi me Soolossa pidämmekin tärkeänä, että koet asioinnin kanssamme helpoksi ja mukavaksi. Parhaiten pääsemme alkuun arviokäynnillä, jossa kartoitamme asuntosi tämänhetkisen arvon sekä myyntimahdollisuudet. Saat selkeän arvion asunnostasi ja sen hinnasta sitoutumatta vielä mihinkään. Samalla voit paremmin tutustua meihin ja toimintaamme!

Oletko myymässä?

Näin Soolo toimii – asunnon myynnin seitsemän askelta:

 1. Ota yhteyttä Sooloon. Sovimme kartoitus- ja arviokäynnin, jonka perusteella muodostamme asunnollesi hinta-arvion. Asuntosi hintaan vaikuttavat sen ominaisuuksien lisäksi markkinatilanne sekä lähialueen toteutuneet kaupat, joiden arviointiin meillä on käytettävissä omien kohteidemme lisäksi välittäjien hintaseurantapalvelutiedot.
 2. Laadimme kanssasi kuluttaja-asiamiehen hyväksymän toimeksiantosopimuksen selostusliitteineen.
 3. Hankimme tarvittavat asiakirjat ja otamme asunnosta myyntivalokuvat.
 4. Me Soolossa markkinoimme asuntoasi useilla eri tavoilla. Teemme siitä painetun asuntoesitteen jaettavaksi, ja käymme läpi omat kontaktilistamme. Asuntosi tulee esille kotisivujemme lisäksi Etuovi.com- ja Oikotie.fi -sivustoille sekä painettuun ESS-Asuntoliitteeseen, joka tavoittaa alueellamme n. 180 000 kuluttajaa. Suoritamme yleisesittelyt sekä tarpeen mukaan yksityisesittelyjä.
 5. Suoritamme tarjousneuvottelut, vastaanotamme kirjalliset tarjoukset ja hyväksytämme ne sinulla. Olemme mukana mahdollisissa kuntotarkastuksissa.
 6. Sovimme kaupantekotilaisuuden aikataulut sinun, ostajien ja muiden tarvittavien osapuolten kanssa. Hankimme tarvittavat asiakirjat, laadimme kauppakirjan ja huolehdimme varainsiirtoverojen laskelmat sekä osakekaupassa ilmoitukset verottajalle.
 7. Olemme toimeksiannon aikana käytettävissäsi kaikissa asuntosi myyntiin liittyvissä asioissa.

Haluatko ostaa?

Tee ostotoimeksianto ja me etsimme sinulle unelmiesi kodin! Ostotoimeksianto sopii sinulle, kun etsit asuntoa esimerkiksi tietyltä alueelta, tai asut toisella paikkakunnalla. Me Soolossa etsimme sinulle toiveidesi mukaista asuntoa kontaktiemme ja markkinointimme avulla. Saat alan ammattilaisen tekemän perustellun esityksen, minkä pohjalta sinun on helppo tehdä päätöksiä! Ostotoimeksiannolla sinun on mahdollista päästä tutustumaan myös asuntoihin, jotka eivät vielä ole tulleet julkiseen myyntiin. Lue lisää ostotoimeksiannosta.

Etsitkö vuokralaista?

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on esim. perinnön, sijoituksen tai muuton vuoksi hallussasi asunto, jonka haluat vuokrata turvallisesti ja helposti. Yhdessä laaditun kirjallisen toimeksiannon jälkeen markkinoimme asuntoasi sekä netissä että painetussa mediassa, ja hoidamme puolestasi kaikki vuokrasopimukseen ja -vakuuteen liittyvät asiat. Haastattelemme vuokralaisehdokkaat ja tarkastamme heidän luottotietonsa, ja teemme vuokralaisten esikarsinnan, minkä jälkeen sinä voit tehdä lopullisen vuokralaisvalinnan.

Hinnasto

Välityspalkkio myynti:

 • osakehuoneistot ja kiinteistöt 3,8% (sis. alv) / pyydä tarjous
 • minimipalkkio 2.900 € (sis. alv)

Välityspalkkio vuokraus:

 • 1kk vuokra + alv (24%)

Kauppakirjojen teko

 • osakehuoneistot 350 € (sis. alv) + asiakirjakulut
 • kiinteistöt 450 € (sis.alv) + asiakirjakulut

Kirjallinen arvio

 • osakehuoneistot 350 € (sis.alv) + asiakirjakulut ja kilometrikorvaus
 • kiinteistöt 450 € (sis.alv) + asiakirjakulut ja kilometrikorvaus

Kirjallisen arvion kulut hyvitetään välityspalkkiosta, mikäli kohde myydään kauttamme.