Sinua palvelemassa

Posted on

Kiinteistövälitys Soolo LKV on yli kymmenen vuotta Lahden alueella toiminut laadukasta ja yksilöllistä kiinteistönvälityspalvelua tarjoava yritys. Toimimme ketterästi ja itsenäisesti ilman pankkisidonnaisuuksia tai suuren organisaation rasitteita.

Me Soolossa toimimme aina tiiviisti yhdessä sinun parhaaksesi. Soololaisten saumattoman yhteistyön ja sinulle valitun oman vastuuvälittäjän ansiosta asioiminen Soolossa on helppoa ja mukavaa!

 

Sini Teerijoki

Sini Teerijoki

Kiinteistönvälittäjä LKV

Hei, tulin 15 vuotta sitten vakuutusalalta kiinteistönvälityksen pariin, ja en ole siirtoa katunut. Asiakkaiden tärkeissä elämänvaiheissa mukana oleminen on yhteistä molemmille aloille, ja siinä pyrinkin olemaan hienotunteisesti apunasi. Laajan suhdeverkostoni ja tehokkaan markkinoinnin avulla löydän kodillesi uudet asukkaat, tai uuden kodin sinulle. Ota yhteyttä, kun olet myymässä tai ostamassa asuntoa, niin jutellaan kuinka voin auttaa sinua!
Laura Ulmala

Laura Ulmala

Kiinteistönvälittäjä LKV

Tervehdys, olen kolmannen polven lahtelainen, ja kaupunki lähialueineen on minulle enemmän kuin tuttu. Vankka asiakaspalvelu-, myynti- ja yrittäjyyskokemus aikaisemmasta elämästä on ollut kullanarvoista pääomaa kilpaillulla välitysalalla. Kuusitoista vuotta alalla on puolestaan tuonut vahvan näkemyksen niin kohteista, hinnoista, myyjistä kuin ostajistakin, ja sen tiedon haluan käyttää sinun parhaaksesi. Soita, meilaa tai tule käymään, kun harkitset oman kodin ostoa tai myyntiä. Katsotaan kuinka voin palvella sinua!
Eppa Kunelius

Eppa Kunelius

Myyntineuvottelija

Hei, Soololaisista minulla on eniten kiinteistönvälitysalan virkavuosia takanani, mutta se ei kuitenkaan ole sammuttanut paloani asuntokaupan tekemiseen ja asiakkaiden palvelemiseen. Suhtaudun kaikkiin kohteisiin aina samalla arvostuksella, on sitten kyseessä lähiökaksio tai uniikki arvokiinteistö. Kyseessä on kuitenkin minulle, ja ennen kaikkea asiakkaalle, aina ainutkertainen tilanne. Lahen kielen lisäksi palvelen tarvittaessa myös venäjäksi ja englanniksi, mutta jos nekään eivät riitä, otan avuksi huumorin, sosiaaliset taitoni sekä pitkäjänteisyyden ja sitkeän luonteeni – näiden avulla saan hoidettua vaativatkin toimeksiannot päätökseen. Olen nopea liikkeissäni, mutta tavoitat minut kyllä puhelimella, meilaamalla tai ihan poikkeamalla toimistollamme. Ole rohkeasti yhteydessä minuun, kun asunnon tai kiinteistön myynti tai osto on sinulla ajankohtaista. Nähdään, do vstretsi, see you!
Laura Ulmala

leena-Riitta Virtanen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED

Tervehdys, työskentelin aiemmin kirjapainoalalla niin ikään myynnin parissa. Välittäjän työ oli kuitenkin pitkäaikainen haaveeni, ja kun tilaisuus siihen noin kymmenen vuotta sitten koitti, olin heti innolla mukana. Halusin silloin, niin kuin edelleenkin, oppia alasta mahdollisimman paljon ja olenkin hankkinut sekä LKV- että KED-tutkinnot. Edelleenkin tämä työ haastaa minut joka päivä tekemään parhaani niin ostajan kuin myyjänkin näkökulmasta. Välittäjän työssä, jos missä voi nähdä koko elämän kirjon ilosta suruun ja olla mukana luottamuksellisesti erilaisten ihmisten elämän tärkeissä päätöksissä. Ja mikä parasta, voin nyt toteuttaa kutsumustani täällä Soolossa upeitten kollegojeni kanssa. Minua on helppo lähestyä, ja jos sinulla on ajatuksissa asunnon ostaminen tai myyminen, ole yhteydessä joko soittamalla tai meilaamalla. Toimistollekin olet tervetullut käymään. Nähdään!

Yhteystiedot

Kiinteistövälitys Soolo Oy LKV

Vapaudenkatu 14
FI-15110 LAHTI

Y-tunnus: 2012433-4

Avoinna: ma-to 10-16 tai sopimuksen mukaan

vaihde 040 300 2330 | soolo@soolo.fi